ICS tekent contract met investeerder

Afgelopen woensdag 14 januari heeft ICS een belangrijk contract gesloten met een nieuwe investeerder. De investeerder, die graag anoniem wil blijven, draagt met een aanzienlijke grant en een lening van tezamen € 350.000 bij aan Alizetics, onze handelsmaatschappij in zonnebloemzaden in Tanzania. 

Het doel van Alizetics is om de oogst van lokale, kleine boeren tegen betere prijzen te verkopen. Dankzij deze waardevolle grant en investering kunnen we het aantal deelnemende boeren vergroten en het bedrijf verder uitbouwen. Alizetics is een sociale onderneming. Net als elke onderneming streeft Alizetics naar winstgevendheid. Maar het zou geen sociale onderneming zijn als er geen goede balans was tussen financiële en sociale opbrengsten.

ICS en de kersverse managing director van Alizetics zijn enorm verheugd over deze nieuwe ontwikkeling. Meer weten over Alizetics? Lees hier een interview met de managing director van Alizetics. Benieuwd naar de mogelijkheden van investeren in een sociale onderneming? Lees er alles over op de pagina investeren.