Impact centraal bij uitreiking Transparant Prijs


Woensdag 28 september hield ICS directeur Ronald Messelink een inspirerende 'talk' tijdens de uitreiking van De Transparant Prijs in Den Haag. De Transparant Prijs, een initiatief van PwC, wordt uitgereikt aan maatschappelijke organisaties voor transparant zijn over de impact van de bereikte resultaten. Er zijn prijzen voor kleine en grote goede doelen, een aparte prijs voor social enterprises en de ‘impactprijs’ voor het meest impactvolle boegbeeldproject.

Tijdens de feestelijke uitreiking sprak Ronald over de zoektocht naar zingeving, huidige rolmodellen in Afrikaanse landen, de agrarische ondernemingen die ICS in Kenia en Tanzania heeft en hij gaf zijn visie op duurzame ontwikkeling en impact.

Vanzelfsprekend deed ICS ook zelf mee aan De Transparant Prijs. In de categorie grote goede doelen wist ICS de 19e plaats te behalen van de 100 deelnemers. Een mooie score als je het ons vraagt maar we blijven onszelf uitdagen om zo helder, eerlijk en transparant mogelijk te communiceren over het werk wat we doen. Met De Transparant Prijs wil PwC bijdragen aan publieksvertrouwen door organisaties te stimuleren transparant te laten zien waar zij trots op zijn maar ook open en eerlijk aan te geven wat beter kan. En die ambitie delen we.



Links en midden: Ronald Messelink. Rechts presentator Tijs van den Brink en jury voorzitter Herman Wijffels.