Kom in actie!


Wil je je inzetten voor ICS en het verschil maken voor boeren en hun families op het platteland van Kenia en Tanzania? Kom dan nu in actie! 

Inspiratie voor acties

Een aantal ideeën voor acties vind je hieronder. Maar misschien heb je zelf wel een nog veel beter idee. We zijn benieuwd!

  • Je neemt deel aan bijv. de Dam tot Damloop of een marathon en laat je als individu of team sponsoren;
  • Je onderneemt een grote fiets-, wandelreis of pelgrimstocht en laat je sponsoren;
  • Je organiseert een rommelmarkt op school, in de kerk of met je vereniging en/of doneert (een deel van) de opbrengsten van Koningsdag;
  • Je organiseert een theater- of dansvoorstelling en doneert de opbrengsten van de kaartverkoop;
  • Je kookt of bakt iets lekkers en verkoopt dat aan al je buurtgenoten;
  • Je bent jarig of gaat trouwen en denkt: "Ik heb eigenlijk alles al...". In plaats van cadeautjes vraag je alle gasten om een financiële bijdrage voor (een van de) projecten van ICS.


Promoot je actie online via PIF World

Om je actie online te promoten kun je ook een speciale actiepagina op PIF World aanmaken. Deze pagina kun je gebruiken om je actie te promoten onder familie, vrienden en kennissen en is ook meteen de plek waar iedereen zijn of haar gift online kan overmaken. Zo kun je precies bijhouden hoeveel geld jouw actie al heeft opgeleverd. De donaties worden automatisch via een beveiligde verbinding overgemaakt naar ICS.

We vinden het ontzettend leuk om te horen wat je plannen zijn. En we helpen je graag om je actie nog wat meer power te geven bijvoorbeeld via Facebook, Twitter en deze website. Hulp nodig of wil je even overleggen? Stuur gerust een e-mail naar Sjoukje Kramer, ze helpt je graag verder om van je actie een groot succes te maken.

PIF

Logo en t-shirts


Hier kun je het logo van ICS downloaden. Wil je in ICS t-shirt aan de start van je evenement verschijnen? Stuur ons dan even een e-mail. 

Rekeningnummer

Ingezamelde bedragen kun je ook direct overmaken op: NL50 RABO 01033898 06 ten name van ICS te Amersfoort. Vergeet hierbij niet de naam van je actie te vermelden.