ICS zoekt investeerders

Heeft uw organisatie of fonds ervaring met het investeren in sociale agrarische ondernemingen of heeft u hier interesse in? Om de impact van onze social businesses de komende jaren te vergroten zijn we op zoek naar investeringspartners die samen met ons duurzame, economische ontwikkeling willen realiseren voor boerengezinnen in ontwikkelingslanden.

ICS heeft als ontwikkelingsorganisatie jarenlange ervaring in plattelandsgebieden in Kenia en Tanzania. De lokale gemeenschappen en overheden kennen we van haver tot gort. Onze drie sociale ondernemingen zijn gebaseerd op een marktgericht bedrijfsmodel om duurzaamheid te garanderen:

  • Agrics levert goede zaden en mest op afbetaling aan kleine boeren in Tanzania & Kenia;
  • Alizetics sociale handelsonderneming in zonnebloemzaden in Tanzania;
  • Geodatics maakt gebruik van satelliet- en geodata om kleine boeren in Oost-Afrika gedetailleerd te adviseren over hun stuk landbouwgrond.

            


Investeren

Investeringen kunnen bestaan uit het financieren van werkkapitaal, het kopen van aandelen en/of het verstrekken van obligaties. Ook combinaties zijn mogelijkheid, evenals investeren door het delen van kennis. Rabobank Foundation, Achmea Foundation, African Enterprise Challenge Fund en Common fund for Commodities gingen u reeds voor!

Kennis maken?

Is uw interesse gewekt? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Sara Wink: mail naar sara.wink@ics.nl of bel 06 519 08 099. Wij kijken alvast uit naar een vruchtbare samenwerking. Let's drive development together!